Webtrends Analytics ligner måske ved første øjekast andre analytics tools, som er på markedet i dag, men filosofien bag Webtrends om muligheden for at samle alle digitale kanaler ét sted giver virksomheder og organisationer et unikt overblik over de samlede online aktiviteter uanset om det er officielle websites, kampagnesites, extranet, intranet, mobile apps eller sociale medier.

Benchmark på tværs af dine datakilder

En af de mange fordele ved at samle analyser af sine digitale kanaler er muligheden for, at benchmarke aktiviteter og tiltag imod hinanden. Hvad der virker på det ene marked behøver jo ikke nødvendigvis virke på et andet. Så jo før man opdager en succes eller en fiasko, jo hurtigere kan man agere på den.

Ved at bruge Webtrends, får du samtidig mulighed for, at styre tilgangen til dine data fra centralt hold, uden at begrænse rammerne for, at opbygge en govenance, som giver de personer og kolleger adgang til de rette data, til at løse deres opgaver.

Aldrig har det været så nemt at eksportere sine analytiske data

I ejer naturligvis selv alle jeres data, og kan derfor få adgang til både de rå logdata og til alle de rapporter og informationer om jeres besøgendes adfærd I ønsker. Og mulighederne for at eksportere disse informationer er mange og meget enkelt at sætte op. Hvis du ønsker at samkøre information fra jeres CRM med Webtrends data, kan dette eksempelvis gøres via et REST kald, som sikre dig, at data altid er aktuelle. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller ønsker en demonstration.

Webtrends høje krav til sikkerhed gør at Webtrends i forhold til sikkerheden er i særklasse, og er et af Webtrends kendetegn.

Webtrends Inc. er en af de få hosting webanalyse udbydere, som har en regulær 3. parts datasikkerhedsrevision. Webtrends har en A- Security Classification, som end ikke mange virksomheder kan leve op til.

Heatmaps er en nem måde at konvertere insights til et godt beslutningsgrundlag

Heatmaps giver dig et billedet af, hvor dine besøgende klikker på dit website, og da heatmaps er indbygget i Webtrends, skal der ikke sættes trackingkoder ind på de websider, du ønsker et heatmap på. Faktisk har du i Webtrends et heatmap stillet til din rådighed for alle websider på sitet. Det giver dig en rig mulighed for at se hvad dine besøgende klikker på, uden først at skulle foretage tidskrævende analyser, og derved være ‘et klik’ foran dine konkurrenter.

Hvis du vil vide mere om Webtrends heatmaps, så se denne video, eller kontakte os for en uddybende snak.

Support er ikke en by i Rusland

Som Webtrends kunde hos os har du altid gratis teknisk support. Og har du spørgsmål til fortolkning af dine data eller til begreber generelt, er vi altid parat til at hjælpe dig. Men supporten stopper ikke hos os. Du har tillige mulighed for at få telefonisk support direkte hos Webtrends, som altid yder en fantastisk kompetent, hurtig og effektiv support inden for den normale arbejdstid. Du har derudover mulighed for tegne 24/7 support hos Webtrends, hvis det er vigtigt for dig og din forretning.

Er du klar til at samle dine digitale kanaler ét sted?

Webtrends er ikke gratis. Det er med udgangspunkt i dine behov, at prisen beregnes. Vi er dog ikke i tvivl om, at det bliver en investering, som nok skal tjene sig selv hjem igen hurtigt. Du skal naturligvis have mulighed for, at opleve de mange muligheder gratis i 30 dage. Men inden I som virksomhed investerer de timer, som en installation og test vil tage, vil vi anbefale dig, at svare på disse 6 simple spørgsmål, Så vil vi kontakte dig og give dig svaret på, hvor klar I er.

Hvor mange kolleger har du i organisationen?
 1 - 99 kolleger 100 - 999 kolleger Over 1000 kolleger

Hvor mange officielle websites inkl. kampagnesite vedligeholdes der i
organisationen?
 Mindre end 10 Mellem 10 og 100 Over 100 websites

I er aktive på de sociale medier (herunder Facebook og Twitter)?
 Nej Ja vi er der, men vi er ikke så aktive endnu Ja da, og vi er meget aktive på en bred front af medierne

Hvor mange personer bruger analyse informationer i deres arbejde?
 Færre end 10 personer Et sted imellem 10 og 100 personer<br> Mere end 100 personer

Har I et intranet i organisationen?
 Ja det har vi Nej det har vi ikke

Bruger I SharePoint til jeres løsninger?
 Ja det gøt vi Nej det gør vi ikke

Navn (skal udfyldes)

Direkte telefonnummer (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)