Problemfri integration med SharePoint gør det nemt at få hurtig indsigt

Hvis I benytter SharePoint som samarbejdsplatform på tværs i organisationen, så har du behov for at vide, om investeringen har givet det forventet udbytte eller ej.

Hvor stort er dit kendskab til organisationens engagement på intranettet?

Hvad ville du gøre, hvis du vidste, at kun 20 procent af dine medarbejdere har set en nødvendig meddelelse fra jeres CEO på intranettet?

Eller hvis 90 procent af medarbejderne alene benytter intranettet til at se dagens menu i kantinen?

Webtrends til Microsoft SharePoint

Webtrends Analytics til SharePoint kan hjælpe dig med at identificere disse og lignende udfordringer, og derved være en del af fundamentet til at udvikle målrettede strategier for, at forbedre jeres medarbejderes engagement.

Spar tid og penge på udviklingen

Webtrends er Microsoft Gold certificeret partner, og har i tæt samarbejde med Microsoft udviklet Webtrends Analytics for SharePoint, som indeholder en lang række ”out-of-the-box” rapporteringer, der viser medarbejdernes brug og adfærd på jeres intranet og om, hvorvidt nye tiltag er rentable eller ej.

Microsoft Gold Partner

SharePoint analyseintegrationen sparer dig for mange konsulenttimer i forhold til tilsvarende rapportering i andre webanalyse løsninger.

Fra overblik til indsigt

Vi har en stor berøringsflade til mange store danske virksomheder, som i deres daglige arbejde benytter SharePoint i organisationen og bliver derfor ofte spurgt, om vi kan hjælpe dem til at få bedre indsigt i, hvordan intranettet bruges, og hvordan man finder ind til værdien.

Vi har eksempler på, hvordan vi ved at segmentere brugernes adfærd ned på afdelinger og datterselskaber i organisationen, har fundet frem til, hvilke informationer den enkelte afdeling søger på intranettet, og efterfølgende ved interview fundet ud af, hvordan disse informationer skaber værdi og naturligvis, hvordan den kan gøres endnu bedre.

Dette har givet en vidensdeling på tværs i organisationen, som har frigivet mange ressourcer, der ellers blev brugt til at besvare mere eller mindre de samme spørgsmål igen og igen.

Glem ikke at tænke i internationale baner

Hvis jeres SharePoint løsning rækker ud til flere lande, er det vigtigt, at indholdet gøres lokalt.

Vores undersøgelser viser, at op til 40 procent af dine kolleger i Tyskland ikke læser indholdet, hvis det er skrevet på engelsk.

Det kan få den betydning, at de mange tiltag, der udarbejdes for, at medarbejderne kan ”betjene sig selv” ikke er forstået korrekt, og derfor opnås det forventet udbytte ikke.

Vil du have hjælp til at få et større indblik i brugen af jeres SharePoint løsning?

Vi hjælper i dag en række store virksomheder og offentlige institutioner med at sikre, at den interne digitale kommunikation og arbejdsprocesser løses med intranettet som fundament, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Vi anebefaler, at du ser videoen nedenfor, så du får en ide om, hvilke muligheder du opnår ved at investere i SharePoint analyseintegrationen, Webtrends Analytics til SharePoint, og kontakt os så meget gerne efterfølgende.

Kontakt os

– når du ønsker at vide mere. Vi er aldrig længere væk end en kop kaffe.

Kontakt os