Visionize repræsenterer Webtrends Inc. i Danmark, idet Webtrends ikke har et kontor i Danmark. Dette har vi gjort siden 2002. Vi arbejder tæt sammen med Webtrends Sverige, og vi afholder tit møder sammen i Danmark.

Vi vil skabe langvarige værdiskabende forhold med vores kunder, og vi vil se resultater med vores kunder gennem vores passion for digital formidling.

Med os som samarbejdspartner hjælper vi dig med at sikre, at din investering forrentes herunder hjælper dig ordentligt i gang, tilbyder undervisning, som matcher de niveauer, I har behov for, og vi kan være din samarbejdspartner, når det gælder om at identificere og sætte de rette mål for hele jeres onlineindsats og ikke mindst, hvordan disse mål skal nås.

Visionize er søsterselskab til KPI Index. KPI Index blev etableret i 2006 alene med det formål at benchmarke digitale kanaler. KPI Index’s hjemmeside er: www.kpiindex.com og KPI Index benchmarker de danske Folke- og Netbiblioteker, som du kan tilgå via Danmarks Biblioteksindeks.

Konsulent- og rådgivningsvirksomhed

Vi leverer ikke bare et SharePoint analyseværktøj. Vi er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed, som hjælper både offentlige og private virksomheder, og vores speciale er synliggørelse, optimering og maksimering af virksomhedens onlineaktiviteter herunder internet, intranet, extranet, Apps samt sociale medier, som eksempelvis Facebook og YouTube.

Visionize at home

Webtrends certificeret

Vores foretrukne webanalyseværktøj er Webtrends, som vi er certificeret i, og som vi kan hjælpe dig med at opnå maksimalt udbytte af igennem rådgivning, kurser, workshop, opsætning af rapporter samt support, og vi kan hjælpe dig i takt med at dine behov ændrer sig.

Brug dine data som en konkurrencefordel

Uanset dit valg af webanalyseværktøj kan vi hjælpe dig med fastsættelse af og validering af nøgletal, web og SEO audit, usabilitytest samt digital strategi, så du kan bruge dine data til en konkurrencefordel.

Statusmøder

Vælger du os som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at du ikke bare er endnu en kunde, men en kunde som vi værner om, og som vi gerne vil ”flytte”. For at understrege dette inkluderer vi statusmøder, hvor vi uden beregning mødes med jer en times tid et par gange om året.

Som kunde hos os, faciliteter vi, at du har mulighed for at mødes med andre af vores kunder, hvor I har mulighed for at dele viden.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan forbedre og optimere jeres onlineindsats.